неделя, 13 юли 2014 г.

Пускат естакадата на бул. "Пейо Яворов"

Движението на превозни средства на кръстовището на бул. "Пейо Яворов" и ул. "Стоян Михайловски" се възстановява от днес, като от 13:00 часа ще бъде пуснато и движението по естакадата, съобщиха от Столична община.

Възстановяват се и постоянните маршрути на автобусите номер 67 - от кв. Симеоново, през Телевизионната кула до пл. "Велчова завера", номер 88 - от ж.к. "Дружба 2" до Зоопарка, номер 94 - от Студентския град до СУ "Св. Кл. Охридски" и номер 102 - от Студентския град до ж.к. "Овча купел", номер 120 - от ж.к. "Левски Г" до Зоопарка.

Променят се няколко спирки. За автобусите номер 88, 94 и 102 спирката на ул. "Стоян Михайловски" се измества в посока на Студентския град на 75 м след кръстовището с бул."П. К. Яворов".

За автобуси номер 67 и 120 се разкрива нова спирка в посока на бул. "Цариградско шосе" - на бул. "П. К. Яворов" на 75 м след кръстовището с ул. "Стоян Михайловски".

Автобус номер 98 ще се движи по действащия си маршрут до началото на строителството на метрото в кв. "Хладилника" - от с. Железница по маршрута си до кръстовището на бул. "Св. Наум" с бул. "Джеймс Баучър", наляво по бул. "Св. Наум", наляво по бул. "Черни връх" и по маршрута - двупосочно.

Остава открита временната автобусна спирка по маршрута на номер 98 "Хотел Хемус" на бул. "Черни връх" след бул. "Арсеналски" в посока на "Хладилника".

Маршрутът на трамвай номер 18 остава скъсен от кв. "Орландовци" до пл. "Журналист".

Прочети още на: http://www.dnes.bg/sofia/2014/07/13/puskat-estakadata-na-bul-peio-iavorov-dnes.232172




Няма коментари:

Публикуване на коментар