събота, 9 ноември 2013 г.

Пускат парното в София с 3 бонусни програми

От следващата седмица започва пускането на парното в столицата. През този отоплителен сезон "Топлофикация София" предлага три бонусни програми за коректните си клиенти, съобщиха от дружеството.

Отоплението ще бъде пуснато първо в болниците, детските и учебните заведения, след това в жилищните сгради и накрая в административните.
В понеделник в отделни райони на града е възможно да има временни колебания в топлоподаването.

От "Топлофикация" напомнят на своите клиенти да отворят вeнтилите на радиаторите си и да приключат всички ремонти по вътрешните отоплителни инсталации.

Бонусни програми свалят сметките за парно

Програмата "Търговска отстъпка", която влиза в сила с пускането на парното, предвижда 3% отстъпка, ако потребителите плащат сметката си за парно и топла вода без закъснение в 30-дневния срок от датата на издаването на месечната фактура.
Програмата "Разсрочена лоялност" предвижда 50% отстъпка от първата или последната сметка за парно и топла вода за всеки клиент, който е избрал да плаща сметката си на 12 равни месечни вноски и една изравнителна.

От тази година заявка за плащане на равни месечни вноски може да се подаде по всяко време в центровете за обслужване на клиенти на компанията или по пощата.

По програмата "Лоялен клиент - битови абонати" на томболен принцип от абонатните номера на всички лоялни клиенти, които нямат просрочени задължения за топлинна енергия за предходния месец, а също така и за предходните една, две три и повече години, се изтеглят печелившите клиенти, които получават различен процент бонус, приспаднат от сметките им за парно за следващите месеци.

Повече информация за предлаганите бонус програми клиентите могат да получат на единния информационен телефон на компанията - 0 700 11 111, на страницата в интернет - www.toplo.bg, или facebook.com/ToploSofia, както и във всички каси, информационни гишета и центрове за обслужване на клиенти на "Топлофикация София".

През този отоплителен сезон сметките за парно ще се изчисляват по старата наредба, стана ясно преди дни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар